VERKKO

VERKKOSIVUT

Kaikilla päätelaitteilla toimivat sivut
Aina yksilöllinen suunnittelu
Hakukoneoptimointi ja kävijäseuranta

Asiakkaasi ovat verkossa, olethan sinäkin? Toteutamme nykyaikaiset, responsiiviset, kaikilla päätelaitteilla toimivat kotisivut avaimet käteen periaatteella. Tuotamme verkkopalvelut aina asiakkaan tarpeiden mukaan, jolloin saat juuri sinun yritystäsi palvelevat ja yksilölliset kotisivut. Tuottamamme sivut ovat erittäin hakukoneystävällisiä ja optimointi kuuluu jokaiseen projektiimme. Seuraamme sivunne kävijöitä ja liikennettä, jolloin voimme analysoida markkinoinnin tehokkuutta ja muokata sitä asiakkaita palvelevaksi.

Yhteyistyökumppanimme kautta tarjoamamme hosting-palvelut takaavat että sivusi toimivat hyvin aina ja kaikkialla. Haluamasi fi-päätteinen verkkotunnus rekisteröidään puolestanne, ja teillä on mahdollista myös siirtää/avata sähköpostit tarjoamaamme palveluun.

 

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Verkkosivujen graafinen suunnittelu kuuluu kaikkiin toteuttamiimme nettisivuihin. Suunnittelemme ja toteutamme selkeän ja tyylikkään ulkoasun, joka varmasti herättää asiakkaan kiinnostuksen sekä tukee tuotteitasi ja palveluitasi. Tarjoamme myös suunnittelupalvelua erillisenä palveluna mm. toisille verkkosivustojen toteuttajille.

 

SOSIAALINEN MEDIA


 

Nykypäivänä yksi tärkeimmistä markkinoinnin välineistä on sosiaalinen media, siellä mahdollisuudet ovat suuret, ja riskit pienet. Valitaan yhdessä sinun yritystäsi parhaiten palveleva sosiaalinen media ja kasvatetaan näkyvyyttäsi. Rakennamme teille yritysilmettänne vastaavia verkkomainoksia ja halutessanne ylläpidämme tiliänne.

 

GOOGLE-PALVELUT

 

Tarjoamme Googlen sähköposti ja gdrive palveluita. Googlen palvelut ovat tällä hetkellä kaikilla mittareilla mitattuina edullisiin, luotettavin ja monipuolisin ratkaisu yrityksille. Googlen palvelut kattavat kaikki sähköpostista toimisto-ohjelmiin.